2/11/14

RCD MALLORCA B | Moviments

TEMPORADA 2014-2015
2 de setembre
A manca de confirmació oficial el Mallorca B ha fet fitxa al defensa ghanès Kasim, i als davanters Domi (Espanyol juvenil) i Julen Iriarte, cedit per l'Eibar. Per contra, no tindrien fitxa amb el filial Carlos Cristeto, Xisco Garí i Héctor Escrich: cap dels tres apareix al llistat de la Federació balear.

9 de juliol
El Mallorca B reforçava la seva porteria a mitjans d'aquesta setmana amb la incorporació del porter riojà Enrique Royo (Real Sociedad B).

30 de juliol
Al dia el Mallorca B amb l'arribada del defensa Álvaro Clausí (Alcoyano).

18 de juliol
El Mallorca B ha anunciat aquest divendres el fitxatge del central Raúl González, procedent de l'Atlético de Madrid B.

12 de juliol
La web Fútbol Balear ha anunciat les dues primeres incorporacions d'un Mallorca B que enguany dirigirà el basc Javier Olaizola. La primera és el retorn de Nico Baleani, migcampista procedent de La Roda i que ja va passar pel filial. La segona és Connor Ruane, lateral que la passada temporada va jugar al Constància.

26 de maig
Un any després del seu descens, el Mallorca B retorna provisionalment a Segona B. Per parts. Els palmesans ascendien a #2bg3 després de superar l'Atlético Granadilla per un global de 4-1, eliminatòria gairebé tancada després del 3-0 a Son Bibiloni. 39 dels 40 partits els ha dirigit Pep Alomar, que aquesta setmana s'ha fet càrrec (juntament amb Olaizola) del Primer Equip. La delicada situació del Mallorca, que pot baixar a Segona B, té pendent un filial que no consumaria l'ascens, en aquest cas. Dissabte a Tenerife, va ser Pepe Gálvez, entrenador del Juvenil A, qui va dirigir l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada