2/11/14

REAL ZARAGOZA B | Moviments

TEMPORADA 2014-2015
10 de desembre
Plantilla actualitzada amb les fitxes de César Láinez, substitut de Larraz a la banqueta del filial i de Víctor Ibáñez, porter incorporat amb la temporada iniciada.

1 de setembre
Al Zaragoza B ha causat baixa Juan Esnáider, que marxa a la SD Huesca.

29 d'agost
Actualitzem la plantilla del Zaragoza B, que finalment comptarà amb el porter osonenc David Aroca i amb el migcampista Nacho Lafita, l'any passat a l'Arenas Club i que enguany viurà la seva segona etapa amb el filial. Per contra, jugadors com Vallejo, Sergio Gil, Carlos Nieto i David Salas tindran fitxa amb el Juvenil A. D'altra banda, Joel Valencia i Samba no tenen fitxa a dia d'avui amb l'equip d'Emilio Larraz.

30 de juliol
Al dia un Zaragoza B que ha renovat algun jugador més de l'any passat i que ha incorporat el davanter Kilian Grant (Espanyol B) i el defensa andorrà Marc Vales (Real Madrid C).

15 de juliol
Divendres passat coneixíem que la Comissió de Segona B proposava el Zaragoza B com l'equip que servís per completar el grup 3 aquesta temporada. El filial ha tornat a la feina aquesta mateixa tarda sota les ordres d'Emilio Larraz, el tècnic de l'ascens. De moment, tres fitxatges: el porter Sergio Sanz (Lucena) i dos jugadors procedents de l'Almudévar: el migcampista Rami i el davanter Gabarre. Segons VAVEL, han renovat també Pablo Moreno, Bonilla i Samba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada